ВИНЕНИ ДЕГУСТАЦИИ

От опит знаем, че няма по-бърз и лесен начин да влюбите в нашето вино, от това да го опитате и да споделим с вас моменти от неговия път, създаване и съзряване, затова с радост ще бъдем ваши домакини!

Разгледайте нашите предложения и изберете най-подходящото за вас и вашите приятели или ни позвънете на 0898665848, с удоволствие ще ви разкажем какво предлагаме!

винени дегустации

ДЕГУСТАЦИЯ В САЛЛА ЕСТЕЙТ

Дегустацията в Салла Естейт е много повече от опитване на хубаво вино…

Дегустационни пакети Класик и Екстра са чудесно решение за всички, които искат да се запознаят отблизо с нас и с виното, което правим!

Пакет Екстра

Пакет Екстра включва панорамна разходка из лозята и избата, запознаване с технологията и философията на нашето вино, дегустация на три вина, акомпанирана от домашно приготвени хляб, сирене, кашкавал, както и вкусен обяд в нашия открит ресторант със спираща дъха панорама.
Дегустации се провеждат с предварително записване на 0898665848

Цена: 48 лв на човек

Пакет Класик

Пакет Класик пък е чудесен избор, ако не разполагате с достатъчно време! Ще тествате три подбрани вина, нашите домашно приготвени почерпки и ще си поговорим за виното.

Цена : 20 лв на човек

За резервации и допълнителна информация позвънете на 0898 665848

ВИНЕН УИКЕНД
В САЛЛА ЕСТЕЙТ

Когато ви се остава за по-дълго…

Пакетът включва панорамна разходка до лозовите масиви, разглеждане на конната база и конете, (възможност за езда срещу допълнително заплащане), запознаване с технологията и философията на нашето вино, дегустация на три вина, акомпанирана от домашно приготвени хляб, сирене и кашкавал.

Вечеря в нашия ресторант, приготвена изцяло с натурални, домашни продукти- сезонна салата, месце на пещ, домашно изпечен хляб, напитки и десерт

Нощувка и топли мекички с конфитюр за закуска

Цена: 120 лв на човек

Деца до 13 години са на цена 25 лв.

За резервации и допълнителна информация позвънете на 0898 665848

винени дегустации

НАЕМАНЕ НА ЦЯЛАТА БАЗА

Нека бъдем ваши домакини…

Винарна Салла Естейт е чудесно място, на което да поканите вашите гости, приятели и колеги и да се почувствате у дома си ! Нашата база може да бъде изцяло на ваше разположение, а ние: домакини в света на виното!

Къщата за гости разполага с 23 места, а ресторантът ни е подходящ за празненства, частни партита, тиймбилдинги и приятелски срещи.

Моля, свържете се с нас за индивидуална оферта и допълнитена информация на тел.: 0898 665848

КОЛЕКЦИЯ ВИНА